Csapatunk
Huszár Krisztián neve sokak számára csenghet ismerősen, akikhez közel áll a fine-dining világa. Krisztián, aki kétségkívül az egyik legkülönlegesebb séf karakter a magyar gasztronómiában, széleskörű tapasztalattal, lendületes elhivatottsággal és hatalmas kreativitással alkot a konyhán. Dolgozott Martín Berasategui három Michelin-csillagos éttermében Baszkföldön - kétszer is. Több, kiemelkedően magas minőséget képviselő hazai étterem indult vele, köztük a MÁK, a Zóna, a Beszálló és a Fáma, majd hasonlóan népszerű saját helyeket indított, először Szirom néven, majd az ázsiai ízekkel hódító Vietnámigulyást, amely ma is közönségkedvenc.
Desszertjeink és a SHO café tortáinak, süteményeinek megálmodója mestercukrászunk, Várkonyi Zsanett, aki csillogó kreativitással és mosollyal varázsol kiemelkedően magas minőségű és fantáziadús édesség különlegességeket a SHO restaurant és a SHO café tányérjaira.