SHO Restaurant • Bar & Cafè

Kedves Barátaink!

Néha egy-egy ajtó bezárul, és sajnálattal kell közölnünk Veletek, hogy ez az ajtó most a SHO restaurant ajtaja lesz. Az étterem mostantól eredeti helyén (tehát immár nem a SHO BEACH-en), a 1117 Budapest, Buda-part tér 3. szám alatti helyiségben fogadja még néhány napig kedves vendégeit. Az utolsó nyitvatartási napunk pedig 2023. szeptember 30. (szombat) lesz.

Óriási szeretettel, lelkesedéssel, szakmai elkötelezettséggel és alázattal dolgoztunk azon, hogy egy szerethető fine bistro stílusú éttermet hozzunk létre itt a BudaParton, egy ugrásra a Lágymányosi-öböltől és a SHO BEACH-től. Sajnos úgy tűnik, hogy bár sokan jártatok hozzánk, és szerettetek minket, mégsem voltatok elegen. Azért is tölt el minket ez szomorúsággal, mivel a SHO restaurant rövid története alatt is kiemelkedő szakmai elismerésekben részesült, így a Dining Guide Magyarország top 30 étterme közé emelte, valamint – és ez egy teljesen friss hír – a most megjelent MICHELIN Guide-ba is bekerült, mint ajánlott étterem, amely rövid működésünkre való tekintettel egészen fantasztikus eredménynek tekinthető.

Tehát egy ajtó most bezárul, de meggyőződésünk, hogy ennyi értékes munka, szakmai elhivatottság és ennyi szeretet nem lehetett hiába és így ezek segíteni fognak abban, hogy más ajtók kitáruljanak. Akár a most bezárult ajtó helyén, akár máshol, szeretnénk tovább vinni a SHO restaurant szellemiségét, az elért eredményeket és szeretnénk itt vagy máshol megszolgálni azt az odaadó szeretetet, amelyet tőletek, Vendégeinktől kapunk. Bízunk benne és dolgozni fogunk azon, hogy ne csak a fennmaradó néhány napban, hanem a közeljövőben akár a jelenlegi helyszínen, akár máshol, és/vagy más formában újra találkozhatunk Veletek.

Szeretettel ❤ SHO csapat

TÉLI RESTAURANT & BAR

Ebéd, vacsora, esti koccintás a SHO Táli Éttermének kényelmében

CAFÈ

Specialty kávék, mestercukrászunk süteményei, sós finomságok - munkához és pihenéshez, helyben vagy elvitelre

MENÜ

Restaurant, bar & cafè étlapok és italkínálat

Csapatunk

Huszár Krisztián executive séf merész fogásai egyedi kulináris élményt garantálnak.

RENDEZVÉNY

SHO events - egyedülálló vízparti rendezvénykomplexum

KAPCSOLAT - NYITVATARTÁS

Kezdődhet a SHO?

FELIRATKOZÁS A SHO HÍRLEVELÉRE

* Kötelező mező
/